Plus och minus med världens städer

Kambodja - Foton på väggur och anlita bemanning.


skrivet den 26 nov av Admin, klockan:09:15
Var nyligen på en kort vistelse i Kambodja under förra veckan. Det var något spontant och var en spännande upplevelse, men vädret var inte på min sida. Jag åkte iväg ensam på något liknande en mini-backpacksemester. Mest var det för jag önskade att fotografera den vackra naturen och alla sevärdigheter runt omkring i landet. Bilderna har jag planerat att trycka ut på fotopapper och ha kvar i ett av mina ofyllda fotoalbum.

Det var ett par favoriter som jag lyckades att få perfekta. Framförallt ett kort på ett väggur som var i guld och nästan två meter i diameter. Otrolig fin och minnesvärd bild som jag postat på mina sociala medier. När man reser själv så är den enda nackdelen att det inte blir ett enda kort på sig själv. Man kanske kan hyra bemanning som följer med en omkring och hjälper en som fotoassisten?


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt